Vanaf begin september t/m eind oktober wordt de najaarscompetitie weer gespeeld. De meesten zijn hiermee wel bekend, maar voor degenen die dat niet zijn: dit is een competitie gedurende 6 of 7 weken, waarbij je met een team van TV de Commandeurs speelt tegen een team van een andere vereniging (in de najaarscompetitie komen de teams uit hetzelfde district).

Door de deelnemers worden meestal 2 wedstrijden (een enkel- en een dubbelpartij / twee dubbelpartijen) gespeeld en de ene week is dit thuis (bij de eigen vereniging) en de andere week is dit uit (bij de tegenstanders).

Ben je 10 jaar en ouder en nog geen 18, dan kan je op zondagochtend meedoen aan de najaarscompetitie. Je kunt je opgeven voor de leeftijdscategorieën 10 t/m 14 of 11 t/m 17 jaar. Ook kun je opgeven of je in een jongens-, een meisjes- of gemengd team wilt spelen.

De kosten voor de najaarscompetitie zijn € 10,-  per jeugdlid (inclusief ballen).

Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen, dan kun je vanaf nu t/m 27 juni 2019 inschrijven. Dit kan individueel, maar natuurlijk ook met een maatje of een heel team. De speeldata, inschrijfmogelijkheden en inschrijfformulieren kun je downloaden van de pagina ‘Activiteiten – Competitie – Spelen’, respectievelijk ‘Activiteiten – Competitie – Inschrijven’, waarna je het volledig ingevulde formulier in de bruine brievenbus kunt deponeren. Kun je niet alle keren spelen, maar wil je wel meedoen, geef je dan op als reserve.

En wil je meer informatie, dan kun je terecht bij Frankie Venema (vcl@tvdecommandeurs.nl) of Nicole Commissaris (nicole@sportcentrumheemskerk.nl).

X